trends van nu kleding

mode winter 2020 2021


Nu we afscheid nemen van de lente en hallo zeggen tegen de zomer, kunnen we het niet laten om even stil te staan bij alle geweldige modetrends die de afgelopen maanden de catwalks hebben opgeluisterd. Van delicate bloemen tot felle strepen, er was voor elk wat wils. En nu het eindelijk warmer wordt, kunnen we niet wachten om een aantal van deze trends in onze eigen garderobes te verwerken. Hier is een blik op een aantal van de lente 2020 modetrends waar we het meest enthousiast over zijn. Een van de meest voorkomende trends die we op de catwalks van voorjaar 2020 zagen, was een focus op aardetinten. Dit omvatte alles van gedempte groenen en bruinen tot stoffige roze en paarse tinten. En hoewel sommigen misschien zeggen dat deze kleuren beter geschikt zijn voor de herfst of winter, denken wij dat ze zeker het hele jaar door gedragen kunnen worden. Wie houdt er immers niet van een goede neutrale kleur? Als je op zoek bent naar iets gewaagders, dan zul je blij zijn om te weten dat statement mouwen ook populair waren dit seizoen. Van golvende stoffen tot overdreven ruches, ontwerpers zijn helemaal los gegaan met deze trend. En hoewel het misschien niet de meest praktische keuze is om elke dag te dragen, is het zeker perfect voor die speciale gelegenheden. Tot slot zagen we veel polka dots op de lente 2020 runways. Deze klassieke print maakte een grote comeback in verschillende gedaantes, van kleine en delicate stippen tot grote en gedurfde stippen. En of je ze nu liever in zwart-wit of kleur ziet, er is zeker een polkadotjurk voor jou. Dus maak je klaar om de puntjes op de i (en in je garderobe) te zetten!



modetrends winter 2020


Het is geen geheim dat modetrends met de seizoenen veranderen. Als de bladeren beginnen te vallen en de dagen korter worden, zien we een verschuiving in de modetrends naar donkerdere kleuren en zwaardere stoffen. Deze winter vormt hierop geen uitzondering, en we zien nu al een aantal geweldige modetrends opkomen voor de koude maanden die voor ons liggen. Een van de populairste modetrends deze winter is laagjes. We zien lagen van verschillende texturen, kleuren en patronen die allemaal samenkomen om unieke en stijlvolle looks te creëren. Een andere grote modetrend deze winter is het dragen van opvallende stukken. Van kleurrijke jassen tot opvallende oorbellen, er is geen tekort aan manieren om een statement te maken deze winter. Dus wat je stijl ook is, er is zeker een modetrend waar je deze winter van zult houden.



modetrends winter 2020-2021


Het is geen geheim dat modetrends komen en gaan met de seizoenen. Nu de kalender naar 2020 omslaat, kunnen we het niet helpen ons af te vragen welke nieuwe stijlen er in de modewereld zullen opduiken. Hoewel sommige trends ongetwijfeld zullen worden overgenomen uit 2019, zijn er altijd een paar frisse looks die hun weg weten te vinden naar de catwalk. Dus wat kunnen we verwachten te zien in de mode deze winter? Om te beginnen voorspellen we dat natuurlijke vezels een comeback zullen maken. Denk aan wol, kasjmier en zelfs bont. Knusse stoffen zijn perfect voor het kille weer, en ze geven elke outfit een vleugje luxe. We zien ook een terugkeer naar meer traditionele silhouetten, met de nadruk op tailoring en raffinement. En natuurlijk zou geen enkel winter modebericht compleet zijn zonder de kleur zwart te noemen. Of je nu voor gitzwart kiest of het gewoon als accent in je garderobe opneemt, deze tint is altijd in stijl tijdens de koudere maanden. Dus daar heb je het: onze modevoorspellingen voor winter 2020-2021. Blijf stijlvol! Meer informatie vind je op trendsetter.nl



mode 2020 winter


Bij de zomermode 2020 draait alles om comfortabel en stijlvol tegelijk. De grootste trend deze zomer is zeker athleisure, wat te zien is in de vorm van trainingspakken, slogan t-shirts en zelfs sneakers met lovertjes. Comfort is het sleutelwoord, en veel mensen kiezen voor loszittende kleding van natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen. Dat betekent echter niet dat je je niet een beetje kunt opdirken - vermijd gewoon alles wat te beperkend of oncomfortabel is. Deze zomer is ook de perfecte tijd om te experimenteren met felle kleuren en leuke prints. Bloemen zijn altijd populair in de zomer, maar dit jaar zien we ze in fellere en levendigere tinten dan ooit tevoren. Als je op zoek bent naar iets anders, kies dan voor een geometrische print. Strepen maken deze zomer ook een grote comeback, dus wees niet bang om verschillende patronen te mixen en matchen. Wat je persoonlijke stijl ook is, er is altijd wel een zomerse modetrend die je zal bevallen. Dus ga erop uit en begin te experimenteren!






najaarsmode 2020/2021


Nu we afscheid nemen van de zomer en hallo zeggen tegen de herfst, zijn onze garderobes toe aan een opfrisbeurt. Maar wat zijn de belangrijkste trends voor de herfstmode 2020/2021? Een grote trend die we zien is de terugkeer van de jaren '90 stijl. Denk aan grove dad sneakers, mom jeans met hoge taille en crop tops. Een andere grote trend is dierenprint. Dierenprints waren vorig jaar alomtegenwoordig, en het lijkt erop dat ze in de herfst van 2020/2021 niet meer weg te denken zijn. Van jassen met luipaardprint tot jurken met zebraprint, er zijn eindeloos veel manieren om deze trend in je garderobe te verwerken. En tot slot, een van de grootste trends voor de herfst is kleur. Dit seizoen zien we veel juweeltinten, zoals smaragdgroen en saffierblauw. Dus als je op zoek bent naar een update voor je garderobe voor de herfst, houd dan zeker deze belangrijke trends in gedachten.



mode trends 2020 heren


de modetrend die in 2020 populair was, was het dragen van rokken door mannen. Deze modetrend is te zien geweest in veel modeshows en bij veel beroemdheden. De reden waarom deze modetrend populair is, is omdat het een manier is voor mannen om hun vrouwelijke kant te laten zien. Deze modetrend is ook populair omdat het een manier is voor mannen om uniek te zijn en zich te onderscheiden van de rest. De beste manier om deze modetrend te rocken is door hem te combineren met een mooi paar hakken en een stijlvolle top. Als je op zoek bent om een statement te maken, dan is dit de modetrend voor jou.



mode herfst winter 2021


Nu we afscheid nemen van de zomer en het herfstseizoen ingaan, kunnen we enkele veranderingen in de mode verwachten. Een van de grootste trends die we zien voor herfst/winter 2021 is een terugkeer naar meer klassieke en tijdloze stijlen. Dit betekent dat trends uit de zomer van 2020, zoals tie-dye en overdreven proporties, niet meer zo populair zullen zijn. In plaats daarvan zien we een focus op kwaliteitsstoffen en stukken die nog jaren gedragen kunnen worden. Een andere belangrijke trend voor dit seizoen is knusse comfortwear. Nu zovelen van ons meer tijd thuis doorbrengen, gaan we meer voor kleding die comfortabel en huiselijk aanvoelt. Denk aan zachte truien, relaxte jeans en comfortabele schoenen. Dus wat je stijl ook is, houd deze trends in gedachten als je je garderobe voor herfst/winter 2021 bijwerkt.



kleding trends winter 2020


De kledingtrends van vandaag bestaan uit zowel nieuwe als oude stijlen. Enkele populaire items deze winter zijn sweatshirts, gescheurde jeans, en flanellen shirts. Hoewel de ripped jeans trend al een paar jaar bestaat, is hij de laatste maanden steeds populairder geworden. Dit is waarschijnlijk te danken aan het comfort en de nonchalance van de stijl. Daarnaast zijn veel mensen op zoek naar manieren om meer persoonlijkheid aan hun outfits toe te voegen. Als gevolg daarvan worden trends als patchwork en personalisatie ook steeds populairder. In termen van kleuren, neutralen zoals zwart, wit en grijs zijn nog steeds erg populair. Maar ook felle kleuren beginnen een comeback te maken. Over het geheel genomen weerspiegelen de kledingtrends van vandaag de dag een verlangen naar comfort, persoonlijkheid en zelfexpressie.